'Chelsea zegt vertrouwen op in Morata en heeft transferlijstje voor januari'

'Chelsea zegt vertrouwen op in Morata en heeft transferlijstje voor januari'

Gepubliceerd: donderdag 18 oktober 2018 om 18:17do 18-10-2018 om 18:17

Chelsea heeft er geen vertrouwen meer in dat het nog goedkomt met Alvaro Morata op Stamford Bridge. De Spaanse spits kwam in 2017 voor 66 miljoen euro over van Real Madrid, maar heeft de hoge verwachtingen geen moment ingelost.

Het geduld van The Blues is nu op, schrijft The Sun. Chelsea meent – tot zijn eigen verrassing – een serieuze gooi te kunnen doen naar de Premier League-titel in het eerste seizoen onder manager Maurizio Sarri. Om de titelstrijd met Manchester City en Liverpool vol te kunnen houden, moet er echter wel een topschutter komen. In januari willen de Londenaren het chequeboekje openen.

Volgens The Sun zijn er diverse scenario's. Zo kan Chelsea voor een bewezen topschutter kiezen voor de korte termijn of een spits halen die nog jaren meekan. In die laatste categorie vallen de namen van Krzysztof Piatek, Patrick Cutrone en Timo Werner, maar het is een onzekere factor hoe zij zich staande houden op het allerhoogste niveau.

Ook 'sterren' als Robert Lewandowski, Karim Benzema, Paulo Dybala en Gonzalo Higuaín staan op het lijstje. Zij zijn evenwel duur of kunnen niet heel lang meer mee. Dat laatste geldt helemaal voor de 'opties voor de korte termijn': Edin Dzeko, Dries Mertens en Sandro Wagner. Bovendien wordt getwijfeld of bijvoorbeeld Dybala en Mertens in het systeem passen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Komt het nog goed met Morata bij Chelsea?

(1026 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws