'Barcelona wil Malcom na 25 minuten alweer verkopen en kan 50 miljoen vangen'

'Barcelona wil Malcom na 25 minuten alweer verkopen en kan 50 miljoen vangen'

19-10-2018 09:22
36

FC Barcelona haalde Malcom afgelopen zomer voor veertig miljoen euro op bij het Franse Bordeaux, maar denkt eraan om hem alweer te verkopen. De 21-jarige buitenspeler uit Brazilië is in clubverband vooralsnog niet verder gekomen dan 25 minuten.

Malcom ligt echter nog altijd uitstekend in de markt, bericht Diario Sport vrijdagochtend. Volgens de sportkrant hebben diverse clubs, waaronder Arsenal, Internazionale en Tottenham Hotspur, al navraag gedaan naar de Braziliaan. The Spurs zouden zelfs bereid zijn om circa vijftig miljoen euro op tafel te leggen voor de vleugelaanvaller. Barcelona heeft echter nog geen concreet aanbod binnengekregen.

De transfer van Malcom was één van de meest spectaculaire deals die afgelopen zomer werd afgesloten. AS Roma had al een akkoord bereikt met Bordeaux en stond al klaar om zijn nieuwe aanwinst op het vliegveld te ontvangen. FC Barcelona greep echter op het allerlaatste moment in en kaapte Malcom weg voor de neus van de Giallorossi. De buitenspeler werd onlangs voor het eerst bij de nationale ploeg van Brazilië gehaald, maar bleef tijdens de oefeninterlands tegen Saudi-Arabië en Argentinië op de bank zitten.