PSV-vertrek mogelijk: 'Duidelijk dat hij niet met een grote grijns op de bank zit'

PSV-vertrek mogelijk: 'Duidelijk dat hij niet met een grote grijns op de bank zit'

19-10-2018 10:10
49

Eloy Room is niet blij met het feit dat Jeroen Zoet nog steeds onder de lat staat bij PSV. De Oranje-international leek deze zomer te verkassen, maar werd niet warm of koud van de buitenlandse interesse en verlengde zijn contract in Eindhoven.

Room (29) had gehoopt dat hij dit seizoen eerste keeper van PSV zou zijn. "Het zal duidelijk zijn dat Eloy niet met een grote grijns op de bank van PSV zit", vertelt zaakwaarnemer Khalid Sinouh aan Voetbal International. "Hij is niet blij dat Zoet is gebleven. De reden dat hij naar PSV ging, was omdat Zoet zou vertrekken. Maar er zijn sinds de overgang van Eloy van Vitesse naar PSV twee transferwindows verstreken en hij zit er nog. En ik denk eerlijk gezegd dat Zoet ook nog langer in Eindhoven zal blijven."

Het kamp-Room beraadt zich daardoor over de toekomst. "Het is voor Eloy dodelijk als hij te lang tweede doelman is, want dan blijf je dat ook. Dat heb ik zelf meegemaakt", aldus Sinouh, die zelf één seizoen bij PSV keepte. "Het contract van Eloy loopt af en na dit seizoen is hij dus transfervrij. Daar hebben we hem ook rustig mee weten te houden. We gaan eerst luisteren naar wat PSV wil, wij hebben geen haast en daarna gaan we kijken waar Eloy zijn carrière kan voortzetten. Alle opties houden we open."