Twijfels over contractverlenging Van Bronckhorst: 'Gaat wel een item worden'

Twijfels over contractverlenging Van Bronckhorst: 'Gaat wel een item worden'

19-10-2018 20:16
42

De toekomst van Giovanni van Bronckhorst bij Feyenoord is nog onduidelijk. De trainer is in het bezit van een aflopend contract. Clubwatcher Martijn Krabbendam van Voetbal International voorspelt dat de partijen rond de winterstop in gesprek gaan.

Volgens Krabbendam is het geen uitgemaakte zaak dat Van Bronckhorst in De Kuip blijft. "Ze kennen elkaar natuurlijk door en door, maar dat gaat zeker wel een item worden", zegt hij bij RTV Rijnmond, opgetekend door FR12. "Als ik Van Bronckhorst was zou ik het ook niet willen. Je hebt nu zolang bij Feyenoord gezeten, hebt alles gewonnen wat er te winnen valt. Je moet ook een keer verder."

"En dat geldt voor de club en het elftal ook", vervolgt Krabbendam. "Het is niet goed als er jarenlang alleen maar dezelfde trainer voor de groep staat. Op een gegeven moment heb je gewoon een andere dynamiek nodig. En ik kan me voorstellen dat Van Bronckhorst ook wel eens een deurtje verder wil kijken."

Geert den Ouden houdt een slag om de arm. "We concluderen met z'n allen dat de selectie van Feyenoord op dit moment niet goed genoeg is om kampioen van Nederland te worden. Waarom moet je dan een trainer wegsturen? Misschien moet je de selectie verbeteren, zodat Van Bronckhorst de kans krijgt om nog een keer kampioen te worden."