Van Seumeren: 'Dit zijn vier jongens die in mijn hoofd zitten voor FC Utrecht'

Van Seumeren: 'Dit zijn vier jongens die in mijn hoofd zitten voor FC Utrecht'

19-10-2018 23:29
43

Frans van Seumeren lijkt op de achtergrond al bezig met een opvolger voor Dick Advocaat. Wie het mogelijk gaat worden wil de grootaandeelhouder van FC Utrecht niet verklappen. Wel laat hij weten gecharmeerd te zijn van vier trainers.

Van Seumeren krijgt bij Een Berg Sport, een programma van RTV Utrecht, een foto te zien waar John van den Brom (AZ), Mitchell van der Gaag (NAC Breda), Henk Fraser (Sparta) en Maurice Steijn (VVV-Venlo) op te zien zijn. Opvallend genoeg zijn alle vier de trainers al eens aan Utrecht gelinkt.

"Ik moet je zeggen dat je redelijk voorgesorteerd hebt. Dit zijn vier jongens die in mijn hoofd zitten", geeft Van Seumeren toe. "Of een van hen het wordt? Dat weet ik niet. Misschien zit er nog een heel grote verrassing aan te komen", lacht hij.

Van Seumeren weet ook niet of Advocaat misschien aanblijft als trainer. "Het ligt eraan wat voor resultaten hij haalt, maar het is ook zo dat ik niet te lang wil wachten. Daar zal een spanningsveld komen. Als wij in de winterstop op plek vier of vijf staan, is het mogelijk dat hij nog blijft."