Melig NEC-duo geïnterviewd door FOX: 'Doet wel pijn dat je Sven een Belg noemt'

Melig NEC-duo geïnterviewd door FOX: 'Doet wel pijn dat je Sven een Belg noemt'

Gepubliceerd: zaterdag 20 oktober 2018 om 12:15za 20-10-2018 om 12:15

Het NEC-duo Randy Wolters en Sven Braken had na de 0-3 zege bij Telstar alle reden tot lachen. Wolters deelde een dag voor de wedstrijd een filmpje via Instagram: hij stond met Braken in de supermarkt stond en beloofde de spits een grote hoeveelheid chocoladegeld wanneer hij zou scoren.

"Jullie zien ook alles hè?", lacht Braken in gesprek met FOX Sports. De spits wist in Velsen-Zuid zelfs twee keer het net te vinden. De geblesseerde Wolters wordt vervolgens door interviewer Christian Willaert voor de camera gehaald. "We hadden heel wat afgesproken hè? Ik dacht dat hij het niet zou doen, omdat hij vorige week ook niet gescoord had haha." Braken countert. "Ik had liever cash gehad dan chocoladegeld."

Het interview neemt al gauw een melige wending, wanneer Willaert de Maastrichtenaar Braken aanziet voor een Belg. "Ik noem hem ook altijd een Belg. Het doet wel echt pijn dat je hem een Belg hebt genoemd", schatert Wolters. "Maastricht ligt wel vlakbij België. Maar als hier plat Hollands ga praten... Dat klinkt ook niet", herpakt Braken zich.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws