'Ik weet zeker dat Van Bommel niet zo zou sollen met Donny van de Beek'

'Ik weet zeker dat Van Bommel niet zo zou sollen met Donny van de Beek'

20-10-2018 21:08
115

Mark van Bommel heeft het 'beter op een rijtje' dan Erik Ten Hag. Dat stelt Hugo Borst bij De Eretribune op FOX Sports na de 6-0 overwinning van PSV op FC Emmen van zaterdagavond.

"Hij heeft het beter op een rijtje dan Ten Hag. Ik weet ook zeker dat Van Bommel niet zo verschrikkelijk zou sollen met Donny van de Beek", zegt Borst. "Dat is een speler die altijd moet spelen, omdat hij zeldzame kwaliteiten heeft voor een Nederlandse voetballer. Ik vind het pijnlijk dat hij zo vaak op de bank terecht komt, maar vanavond (tegen sc Heerenveen, red.) dan niet."

Ook Ronald de Boer ziet dat PSV het goed voor elkaar heeft. De basiself van Van Bommel staat inmiddels al een aantal maanden vast. "Hij hoeft niet eens na te denken voordat hij tien namen op het lijstje zet. Ik denk dat het heel belangrijk is dat je elkaar leert kennen. De automatismen zijn er. Dat zie je gewoon terug."

"Er staat gewoon een solideblok, vooral met Viergever en Schwaab in het centrum. Op het middenveld heb je Pereiro en Rosario. Voor de rest is er wat vrijheid. Er zijn ook veel kwaliteiten met De Jong en opkomende backs. Wie had gedacht dat Angelino zich zou manifesteren bij PSV?"

No Poll