Boze Koster neemt Willem II'er fout kwalijk: 'Dom, kan het niet anders noemen'

Boze Koster neemt Willem II'er fout kwalijk: 'Dom, kan het niet anders noemen'

21-10-2018 15:25
4

Op bezoek bij aartsrivaal en hekkensluiter NAC Breda heeft Willem II zondagmiddag geheel onnodig twee punten laten liggen. Dat vindt trainer Adrie Koster. Hij zag hoe zijn elftal twee knullige doelpunten incasseerde. 

Met nog zo'n twintig minuten te gaan leek er voor Willem II weinig aan de hand in het Rat Verlegh Stadion. De ploeg van Koster stond met 2-1 en NAC kon geen vuist maken. Middenvelder Pol Llonch veroorzaakte echter een penalty - en Mikhail Rosheuvel benutte het buitenkansje.

Wedden

Meer odds

"Dit is niet de eerste keer dat we door onze eigen schuld punten verspelen. Zo zonde", verzucht Koster in gesprek met het Brabants Dagblad"Die jongen van hun stond op de achterlijn."

"Gewoon de binnenkant dicht houden. Dan kan hij alleen de bal terugtrekken en dan kun je hulp van je ploeggenoten krijgen. Maar maakt daar nou geen overtreding. Dom, ik kan het niet anders noemen. NAC werd zeker na rust niet meer gevaarlijk."

De ervaren coach baalt. "De verschillen zijn klein dit seizoen. Dan moet je een voorsprong koesteren en over de streep trekken. Gelijkspelen buitenshuis kan op zich wel, maar dan moet je thuis winnen."

Lees ook: Burenruzie tussen NAC en Willem II eindigt gelijk; wereldgoal van Avdijaj