'Geen tegenstander in de Eredivisie waar ik PSV van zie verliezen, hooguit Ajax'

'Geen tegenstander in de Eredivisie waar ik PSV van zie verliezen, hooguit Ajax'

22-10-2018 07:31
75

PSV is titelfavoriet nummer één. Dat stelt Theo Lucius, die danig onder de indruk is van de foutloze Eredivisie-koploper. Hij ziet dat er geen kruid gewassen is tegen PSV.

PSV is volgens Lucius de gedoodverfde titelkandidaat. "Dat heb ik vanaf het eerste moment gezegd en daar blijf ik bij. Er is geen tegenstander in de Eredivisie waar ik PSV van zie verliezen. Hooguit Ajax een keer", aldus Boom Boom Theo in De Telegraaf. "Er gaat denk ik ook een flinke kloof vallen tussen die twee clubs en de rest. En ik verwacht dat de Eindhovenaren aan het eind van de rit met de schaal staan."

Lucius is vol lof over Angeliño. "Die jongen maakt een hele sterke indruk. Hij is gedreven en laat iedere wedstrijd zien waarom PSV hem heeft aangetrokken. In defensief opzicht maakt hij heel weinig fouten en hij is constant dreigend naar voren. Voor PSV is dit de ideale back. Hij kan vooruit verdedigen, mee opkomen en een actie maken. Dat zijn belangrijke kernkwaliteiten."

"De PSV-selectie zit gewoon heel goed in elkaar", vervolgt Lucius. "Defensief is het heel degelijk met Schwaab en Viergever. Bovendien hebben zij met Jeroen Zoet een prima keeper achter zich staan. Er lopen backs die opkomen en aanvallend ook van waarde zijn. Op het middenveld staat een sterk blok, met Jorrit Hendrix als stofzuiger. En voorin loopt het ook over van de kwaliteit, met jongens als Steven Bergwijn, Hirving Lozano en Luuk de Jong."