Bankzitter Toornstra moet met reserves meespelen: Dat zeg ik al jaren

Bankzitter Toornstra moet met reserves meespelen: "Dat zeg ik al jaren"

22-10-2018 17:51
21

Volgens Jens Toornstra is het geen drama dat hij momenteel zijn basisplaats kwijt is bij Feyenoord. Maandagmiddag moest de aanvallendem middenvelder met het beloftenteam van de Rotterdammers aantreden tegen Jong RKC Waalwijk. 

Toornstra zit al enkele weken op de bank. Trainer Giovanni van Bronckhorst geeft de voorkeur aan anderen. Het is niet de eerste keer dat hij buiten de basiself belandt. "Het is nooit leuk, maar ik zeg al jaren: bij een club als Feyenoord kun je het verwachten", aldus Toornstra voor de camera van RTV Rijnmond"Aan mij om me weer terug te knokken."

Zondag staat in Amsterdam de Klassieker tegen Ajax op het programma. De rol van underdog is 'best lekker', denkt hij. "Wij achten onszelf niet kansloos. Ajax is wel sterk dit jaar. Dus het zal een lastige wedstrijd worden."

De journalist van dienst wil graag van Toornstra weten of hij Het Legioen gerust kan stellen voor het duel in de Johan Cruijff Arena. "Ik weet niet of dat helpt. Ik denk dat we na zondag weer moeten praten, dan hoop ik er positief bij sta."