Barça wil Neymar niet meer: 'Houden er niet van dat spelers dat zelf betalen'

Barça wil Neymar niet meer: 'Houden er niet van dat spelers dat zelf betalen'

22-10-2018 18:58
21

FC Barcelona-voorzitter Josep Maria Bartomeu heeft een einde gemaakt aan de transfergeruchten rond Neymar. De Braziliaanse ster zal absoluut niet terugkeren in Camp Nou.

Dat maakte Bartomeu duidelijk in gesprek met Catalunya Radio. De Spaanse kampioen is niet blij met de manier waarop Neymar in 2017 een transfer naar Paris Saint-Germain afdwong. "Hij komt niet in onze plannen voor. Er is nooit sprake van een terugkeer geweest. We hebben nooit meer contact gehad met Neymar. Wij houden er niet van dat spelers hun eigen afkoopclausule betalen en vertrekken."

Wedden

Meer odds

De supporters van Barça hoeven in januari sowieso geen nieuwe gezichten te verwachten, aldus Bartomeu. "Ik denk niet dat we, als de markt in januari weer open gaat, iemand willen contracteren. We hebben een kleine selectie, maar genoeg spelers in het tweede elftal die gaten op kunnen vullen."

Barça wordt al maanden in verband gebracht met Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong. Ajax wil het tweetal echter niet halverwege het seizoen laten gaan.

Lees ookBarça nog niet in de markt voor Neymar: 'Hij wilde weg, terugkeer nooit besproken'