'Transfernieuws uit Eindhoven: PSV achter schermen bezig met vier talenten'

'Transfernieuws uit Eindhoven: PSV achter schermen bezig met vier talenten'

22-10-2018 20:17
48

PSV hoopt opnieuw de Iraniër Younes Delfi en Kiril Kirilenko vast te leggen. Het talentvolle duo uit respectievelijk Iran en Wit-Rusland zijn beiden achttien jaar oud. Delfi en Kirilenko lopen voor de tweede keer stage bij PSV.

Dat meldt het Eindhovens Dagblad. Beide spelers zijn aanvallers en werkten afgelopen zomer ook al een stage af in Eindhoven. Ze mogen zich laten zien bij PSV O19. Kirilenko staat momenteel nog onder contract bij Dinamo Brest, een club uit Wit-Rusland. Daar heeft hij nog een contract tot het einde van het seizoen.

Delfi speelt bij Esteghlal Khuzestan. Iraanse media maakten afgelopen zomer al melding van een akkoord met PSV over Delfi, maar dat bleek onjuist. Nu hoopt PSV hem alsnog in te lijven. 

Ook ander duo op verlanglijst
Naast de komst van Delfi en Kirilenko is PSV ook bezig met twee andere spelers. Het gaat om de achttienjarige Richard Ledezma, die recentelijk nog in verband is gebracht met de landskampioen, en John Hilton. Beide spelers komen uit Amerika. 

Ledezma werd vorige maand al gelinkt aan PSV. Hij heeft een contract bij Real Monarchs en kan op zijn vroegst in januari voor de Eindhovenaren uitkomen. 'Zijn komst is dichtbij, al moet nog een aantal struikelblokken worden weggenomen', schrijft het ED. Hilton (17) is een rechtsback die bij de amateurs van Koninklijke HFC speelt en in het verleden Amerikaans jeugdinternational was.