'Als we mee willen blijven doen is het duel met PSV een must-win voor ons'

'Als we mee willen blijven doen is het duel met PSV een must-win voor ons'

22-10-2018 22:17
42

Tottenham Hotspur-manager Mauricio Pochettino beschouwt het Champions League-duel met PSV als een 'must-win'. De Argentijn weet waarom het duel met de Eindhovenaren belangrijk is.

"Als we deze wedstrijden niet winnen, kunnen we ook de Premier League niet winnen", aldus Pochettino op de persconferentie. "We doen de afgelopen vierenhalf jaar goed mee, maar moeten wel de laatste stap zetten om een prijs te pakken."

Wedden

Meer odds

"De ploeg en club moeten naar een hoger niveau. Daarom is de wedstrijd tegen PSV erg belangrijk als we mee willen blijven doen in dit toernooi. Het is een must-win voor ons."

Pochettino beseft dat de druk op Tottenham groot is. "Als we echt mee willen doen en op een dag misschien wel winnaar willen zijn, moeten we leren om te gaan met die druk. Vierenhalf jaar geleden boden ze mij deze baan aan met het idee om een team te smeden dat mee kan doen in de Champions League als we het nieuwe stadion hebben. Dit is ons derde jaar in de Champions League. We willen mijlenver voor op ons project."