Malacia: 'Ik denk dat het gewoon tussen mij en Van Bronckhorst is'

Malacia: 'Ik denk dat het gewoon tussen mij en Van Bronckhorst is'

23-10-2018 10:33
30

Tyrell Malacia baalt ervan dat hij bij Feyenoord gepasseerd is door Calvin Verdonk. De linksback maakte geen minuten tegen PEC Zwolle en moest zich maandag melden bij het beloftenelftal, dat het opnam tegen Jong RKC Waalwijk.

"Ik denk dat het gewoon tussen ons (Malacia en trainer Giovanni van Bronckhorst, red.) is. We moeten het zo laten", vertelt Malacia aan RTV Rijnmond. "Als ik niet bij het eerste speel, is het wel lekker dat ik hier mag spelen. Als ik hier moet spelen, moet ik gewoon zorgen dat ik m'n ding en laten zien dat ik wel moet spelen."

Ook bij Jong Oranje mocht Malacia geen minuten maken. "Het was jammer. Maar het was m'n eerste keer, dus een mooie ervaring. Ik hoop dat ik in de volgende interlandperiode wel minuten kan maken."

Komende zondag wacht De Klassieker tegen Ajax. Malacia hoopt dat hij dan wel mag spelen. "In de jeugd heb ik veel van die wedstrijden gespeeld. Vorig seizoen heb ik zelf ook in de Klassieker mogen spelen. Het zijn de leukste wedstrijden die je speelt."