Update: 'Berghuis en Ayoub werken apart programma af'

Update: 'Berghuis en Ayoub werken apart programma af'

23-10-2018 11:33
59

Giovanni van Bronckhorst moest dinsdagochtend drie spelers missen op de training van Feyenoord. Een van hen is Steven Berghuis, die zondag nog scoorde tegen PEC Zwolle, maar daarna het veld met een blessure moest verlaten.

RTV Rijnmond meldt dinsdag dat Berghuis niet aanwezig was op de training. Duidelijk is niet wat de aanvaller heeft en of het uitduel met Ajax van komende zondag wellicht in gevaar komt.

Ook Yassin Ayoub en Luis Sinisterra waren niet van de partij op de training. Het was de bedoeling dat Ayoub maandag mee zou doen met Jong Feyenoord tegen Jong RKC Waalwijk, maar in de warming-up raakte hij geblesseerd. Sinisterra moest tijdens de wedstrijd afhaken.

Er is ook goed nieuws voor Feyenoord: Ridgeciano Haps is weer aangesloten bij de groep. Binnenkort heeft Van Bronckhorst dus weer drie opties voor de linksbackpositie: Haps, Tyrell Malacia en Calvin Verdonk.

Update 11.33 uur: Berghuis en Ayoub waren dinsdag wel aanwezig op de training van Feyenoord, maar beide spelers werkten binnen een individueel programma af, meldt RTV Rijnmond.