'Bergwijn ontbreekt op afsluitende training en is vraagteken voor Spurs'

'Bergwijn ontbreekt op afsluitende training en is vraagteken voor Spurs'

23-10-2018 16:35
47

Steven Bergwijn ontbreekt op de afsluitende training van PSV in aanloop naar het Champions League-duel met Tottenham Hotspur. Mogelijk kan de aanvaller niet spelen tegen de Engelsen.

Dat meldt Eindhovens Dagblad. 'PSV bekijkt of hij nog klaar te stomen is voor het duel', zo weet het medium. Wat er precies aan de hand is met Bergwijn, is niet bekend. Tegen FC Emmen stond de kersverse Oranje-international nog in de basis. Een klein kwartier voor tijd werd hij toen door trainer Mark van Bommel naar de kant gehaald.

De overige basisspelers trainen wel mee. Ook Donyell Malen is erbij. Volgens Eindhovens Dagblad is hij de meest logische vervanger van Bergwijn, mocht hij woensdagavond inderdaad niet kunnen spelen.

PSV moet tegen Tottenham Hotspur een resultaat zien te halen om de hoop op overwintering in de Champions League levend te houden. De Eindhovenaren staan na twee wedstrijden nog op nul punten. 

Update 16:35 uur: Volgens De Telegraaf kampt Bergwijn met (lichte) enkelklachten en heeft hij uit voorzorg niet meegetraind.