Oppermachtig Juventus wint bij United, Valencia en Young Boys delen punten

Oppermachtig Juventus wint bij United, Valencia en Young Boys delen punten

23-10-2018 22:52
10

Juventus heeft op bezoek bij Manchester United een 0-1 overwinning geboekt. De ploeg uit Turijn was oppermachtig in Engeland en het mocht een klein wonder heten dat het bij 0-1 bleef.

Voor Cristiano Ronaldo was de wedstrijd extra bijzonder: hij keerde terug bij zijn voormalige werkgever. Met zijn nieuwe werkgever dicteertde Ronaldo echter vanaf het begin het spel. Binnen twintig minuten nam de Oude Dame ook de leiding: op aangeven van Ronaldo schoot Paulo Dybala van dichtbij raak.

Wedden

Meer odds

Na rust bleef Juventus de bovenliggende partij en het mocht een klein wonder heten dat de Italianen niet meer treffers maakten. Dat had de ploeg van Jose Mourinho vooral te danken aan doelman David de Gea. Hoogtepunt van de tweede helft was de fantastische redding van de Spaanse goalie op een heerlijke pegel van Ronaldo. De Gea slaagde erin de bal uit de kruising te halen. Door het minimale verschil bleef de wedstrijd tot het eind spannend, maar Juventus pakte uiteindelijk een dikverdiende zege.

Eerder op de avond deelden Young Boys en Valencia in dezelfde groep de punten. Via Michy Batshuayi namen de Spanjaarden binnen het halfuur de leiding. Een door Guillaume Hoarau benutte penalty na rust bracht de ploegen weer in evenwicht. Aan die stand veranderde niets meer.

Daardoor blijft Manchester United ondanks de nederlaag op een tweede plek staan in groep H. Juventus gaat met negen punten uit drie wedstrijden ruim aan de leiding. United staat tweede met vier punten, gevolgd door Valencia (2 punten) en Young Boys (1 punt).