Van de Beek slaat felicitatie af: Nou ja, dat is nog niet zeker

Van de Beek slaat felicitatie af: "Nou ja, dat is nog niet zeker"

24-10-2018 06:30
23

Donny van de Beek verliet in minuut 88 moegestreden het veld van de Johan Cruijff Arena, om even later langs de lijn een gat in de lucht te springen. Uitgerekend zijn vervanger David Neres had de winnende 1-0 van Noussair Mazraoui ingeleid.

Bennett van Fessem
AMSTERDAM

Trainer Erik ten Hag besloot twee minuten voor tijd pas om voor het eerst te wisselen. "Ja, inderdaad. Maar ik denk dat het goed stond en dat we de overhand hadden. Dat was de reden, denk ik", laat Van de Beek weten aan VoetbalPrimeur.

Dat Ajax zondag alweer tegen Feyenoord moet spelen, doet volgens Van de Beek niet terzake. "Daar moet je niet naar kijken. Vandaag (dinsdag, red.) is belangrijk en ik denk dat we genoeg tijd hebben om te rusten." De middenvelder neemt de felicitaties vanwege de overwinning graag in ontvangst, maar wil nog niet gefeliciteerd worden vanwege een Europese overwintering. "Nou ja, dat is nog niet zeker. Maar we staan er heel goed voor."

Bekijk hieronder het volledige interview met Donny van de Beek, waarin hij terugblikt op zijn gemiste kans tegen Benfica en vooruitblikt op de Klassieker.