Nieuwe hoofdsponsor NEC dichtbij: 'We verwachten donderdagmiddag goed nieuws'

Nieuwe hoofdsponsor NEC dichtbij: 'We verwachten donderdagmiddag goed nieuws'

24-10-2018 11:30
20

De zoektocht van NEC naar een nieuwe hoofdsponsor verloopt voorspoedig. EnergieFlex vroeg vorige week al surseance van betaling aan en is nu officieel failliet verklaard, waardoor de Nijmegenaren zonder hoofdsponsor zijn komen te zitten.

EnergieFlex was sinds 2016 hoofdsponsor van NEC en prominent aanwezig op het Nijmeegse tricot. Wilco van Schaik, algemeen directeur van NEC, benadrukt dat er geen sprake is van paniek in De Goffert. "We hebben ons direct strijdbaar getoond om een nieuwe hoofdsponsor te vinden die op ons balkenshirt wil prijken", meldt Van Schaik op de clubsite van de nummer zes van de Keuken Kampioen Divisie. "Vele mensen rondom de club zijn opgestaan om ons te helpen en contacten aan te reiken."

De zoektocht van NEC lijkt volgens Van Schaik niet al te lang te gaan duren. "Wij willen opnieuw een hoofdsponsor waar we het verschil mee kunnen maken op het veld en in onze prachtige stad en omgeving. Morgenmiddag verwachten we met goed nieuws naar buiten te kunnen treden, want zoals het er nu naar uit ziet hebben we niet voor niets met z'n allen zo hard gewerkt."