Napoli-voorzitter hoopt op Cavani: 'Als hij akkoord gaat met minder salaris'

Napoli-voorzitter hoopt op Cavani: 'Als hij akkoord gaat met minder salaris'

Gepubliceerd: woensdag 24 oktober 2018 om 13:07wo 24-10-2018 om 13:07

Napoli-voorzitter Aurelio De Laurentiis staat open voor een terugkeer van Edinson Cavani. De Uruguayaanse spits van Paris Saint-Germain staat woensdagavond voor het eerst tegenover zijn oude club.

In gesprek met de Franse zender RMC Sport vertelde De Laurentiis dat hij Cavani graag weer in het lichtblauwe shirt van Napoli ziet spelen. "Hij mag altijd terugkeren als hij dat wil. Hij zit voor altijd in mijn hart en is bij ons een echte spits geworden. We zijn goede vrienden."

De voorzitter heeft wel een voorwaarde voor de Uruguayaan, die bij de Franse kampioen een riant salaris opstrijkt. "Spelers hebben de club in hun hart, maar denken ook aan de portemonnee. Als hij akkoord gaat met minder salaris en met zijn twee kinderen terug wil komen, dan is hij welkom."

"We willen hem met open armen ontvangen, maar het probleem is dat hij weet dat wij geen Qatarezen zijn", deelde De Laurentiis nog even een sneer uit aan PSG. "Iedereen spreekt over Paris-Saint Germain, maar het is Qatar Saint-Germain."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws