'Serie A-revelatie Piatek wekt belangstelling van gigant uit Engeland'

'Serie A-revelatie Piatek wekt belangstelling van gigant uit Engeland'

24-10-2018 15:25
9

Genoa-spits Krzysztof Piatek staat hoog op het verlanglijstje van Chelsea. Coach Maurizio Sarri is het geloof in Alvaro Morata verloren en ziet in de Poolse spits een ideale vervanger.

Genoa betaalde aan het begin van het seizoen ongeveer vier miljoen euro voor Piatek en wil nu ongeveer 40 miljoen euro vangen voor de spits, zo meldt The Sun. Piatek scoorde tot nu toe zeventien doelpunten dit seizoen, waarvan vier voor Polen, waardoor er naast Chelsea nog meer Europese topclubs geïnteresseerd zijn geraakt.

Wedden

Meer odds

Een vertrek aan het eind van het seizoen lijkt het meest voor de hand te liggen. Volgens Piatek's spelersmakelaar Szymon Pacanowski heeft de Poolse spits het goed naar zijn zin in Genoa. "Veel clubs hebben de laatste weken contact met ons opgenomen. Zijn waarde is in zijn drie maanden in de Serie A zeker toegenomen, maar op dit moment zijn we tevreden en hebben we er geen probleem mee om bij Genoa te blijven", zo tekent The Sun op uit de mond van Pacanowski.

Piatek kent dit seizoen een bliksemstart in de Serie A. Na acht wedstrijden staat de teller al op negen treffers. In de Coppa Italia was de Pool in een wedstrijd zelfs al vier keer trefzeker.