Bijzonder gerucht: Manchester City, Atlético Madrid én Juventus jagen op Doan

Bijzonder gerucht: Manchester City, Atlético Madrid én Juventus jagen op Doan

25-10-2018 06:46
25

De Britse boulevardkrant The Mirror komt donderdagochtend met een bijzonder transfergerucht op de proppen. Manchester City, Atlético Madrid én Juventus zouden interesse hebben in FC Groningen-middenvelder Ritsu Doan.

The Citizens waagden afgelopen zomer al een poging voor Doan, voor wie FC Groningen bijna twee miljoen euro betaalde aan het Japanse Gamba Osaka. Manchester City bood de huidige Eredivisie-hekkensluiter toen aan om het transferbedrag voor zijn rekening te nemen, in ruil voor de transferrechten van Doan. De Noorderlingen bedankten echter voor de eer en besloten het bedrag uit eigen zak te betalen.

Wedden

Meer odds

Volgens The Mirror heeft de regerend Premier League-kampioen sindsdien de ontwikkeling van Doan in de gaten gehouden en is men nog altijd onder de indruk van de Japanner. Naar verluidt kijken ook Atlético Madrid en Juventus mee. De ochtendkrant schat de marktwaarde van Doan in op ruim vijf miljoen euro. CSKA Moskou meldde zich afgelopen zomer al met een miljoenenbod, maar stuitte op tegenwerking van FC Groningen.