Clubicoon mag van Besiktas terugkeren bij Real Madrid: We helpen graag mee

Clubicoon mag van Besiktas terugkeren bij Real Madrid: "We helpen graag mee"

25-10-2018 14:45
4

Besiktas zal niet moeilijk doen als assistent-trainer Guti gevraagd wordt om Julen Lopetegui op te volgen als hoofdtrainer bij Real Madrid. Voorzitter Fikret Orman stelt dat er nog geen contact is geweest, maar dat de Turkse topclub graag wil helpen.

Lopetegui staat al weken onder druk vanwege de magere resultaten van De Koninklijke. De geruchten dat er een ontslag in de lucht hangt, nemen dus toe en clubicoon Guti zou op het lijstje van Real-voorzitter Florentino Perez staan om Lopetegui op te volgen.

"We hebben er nog niets over gehoord", tekent ESPN op uit de mond van Orman. "Als we een verzoek van Real Madrid krijgen helpen we graag mee. Een terugkeer van Guti naar Madrid zou ons erg trots maken. Hij verdient die baan. We wilden hem afgelopen zomer graag vastleggen als assistent-trainer."

Guti werd na zijn afscheid als voetballer jeugdtrainer bij Real Madrid en vertrok afgelopen zomer naar Turkije. De voormalige middenvelder speelde liefst 542 officiële wedstrijden voor De Koninklijke en scoorde daarin 77 doelpunten.