'Zwaargewichten in kleedkamer Barcelona klagen over notoire laatkomer'

'Zwaargewichten in kleedkamer Barcelona klagen over notoire laatkomer'

26-10-2018 12:08
26

FC Barcelona maakt zich zorgen om Ousmane Dembélé. De Fransman vervalt de laatste weken in oude, slechte gewoonten en maakt daarmee zichzelf onmogelijk in Camp Nou.

Dat meldt El Mundo Deportivo. Dembélé kwam woensdag 25 minuten te laat voor de groepsbespreking van Barcelona voor de Champions League-wedstrijd tegen Internazionale (2-0) en verloor daardoor zijn basisplek. Het is volgens MD niet het enige incident van de laatste weken.

Wedden

Meer odds

Barcelona maakt zich naar verluidt zorgen om de 'disciplinaire problemen' van Dembélé. De 21-jarige Fransman komt om de haverklap te laat op de training, terwijl hij een door Barça toegewezen kok en privé-chauffeur afwees. De Catalaanse grootmacht betaalde ruim een jaar geleden nog 115 miljoen euro voor hem aan Borussia Dortmund.

Het is niet alleen trainer Ernesto Valverde die langzamerhand klaar zou zijn met Dembélé. Een aantal 'zwaargewichten' in de kleedkamer heeft naar verluidt geklaagd over hun Franse ploeggenoot. De bal ligt nu bij Dembélé: alleen als hij zijn houding verandert, heeft hij perspectief in Camp Nou.