Catalaanse krant: 'Neymar transfer mogelijk door Dembélé en na fout met Ronaldo'

Catalaanse krant: 'Neymar transfer mogelijk door Dembélé en na fout met Ronaldo'

26-10-2018 20:33
27

Hoewel de leiding van FC Barcelona in ferme taal uitsprak dat Neymar niet meer welkom is bij de club, denkt de Braziliaan daar anders over. Een terugkeer naar Catalonië geniet nog altijd zijn voorkeur, meldt El Mundo Deportivo.

Neymar heeft grote spijt van zijn vertrek bij de Spaanse kampioen en hoopt op een terugkeer. De 26-jarige aanvaller heeft de zegen van de kopstukken in de Barça-kleedkamer, die begrip hebben voor het feit dat hij in 2017 voor Paris Saint-Germain koos. De selectie ziet in Neymar nog altijd de meest logische opvolger van Lionel Messi, meer nog dan in Kylian Mbappé.

De clubleiding kan een obstakel vormen na de uitspraken van voorzitter Josep Bartomeu, maar El Mundo Deportivo ziet een oplossing: een spelersruil met Ousmane Dembélé. De Franse aanvaller ligt niet lekker bij zijn teamgenoten in Camp Nou. PSG daarentegen heeft de missie om de beste spelers van het land naar Parijs te halen. Dembélé is bovendien goed bevriend met Mbappé.

Er is nog een andere reden: Barça maakte al eens de fout om Ronaldo niet terug te willen, waarna Neymars illustere landgenoot successen vierde met Real Madrid. Ook nu lijdt het geen twijfel dat de aartsrivaal toe zal slaan als de Catalanen de kans laten schieten om Neymar terug te halen.