'Zoekend Real Madrid aast op WK-ganger van 24 miljoen euro'

'Zoekend Real Madrid aast op WK-ganger van 24 miljoen euro'

Gepubliceerd: zaterdag 27 oktober 2018 om 11:19za 27-10-2018 om 11:19

Real Madrid heeft het oog laten vallen op Wilmar Barrios. Barrios is een 25-jarige Colombiaan die voor Boca Juniors speelt. Real hoopt hem naar Madrid te halen.

Dat meldt de Spaanse krant Marca. Het is nog niet duidelijk of Barrios in de winter of komende zomer moet komen, maar dat de club hem wil hebben staat als een paal boven water. Real is op zoek naar versterking voor het middenveld en ziet in de Colombiaanse WK-ganger iemand die daar geschikt voor is. Scouts van De Koninklijke hebben Barrios een aantal keren bekijken tijdens wedstrijden van Boca Juniors. De rapporten zijn positief.

Boca Juniors heeft het contract van Barrios een paar weken geleden verlengd, waardoor ook zijn afkoopsom verhoogd is. Als Real hem wil hebben moet er 24 miljoen euro worden betaald. Hij ligt vast tot de zomer van 2021. Real had concurrentie van Tottenham Hotspur, maar om een of andere reden ging de transfer naar de Premier League niet door. 

Marca noemt Barrios een speler die beweeglijker is dan Casemiro, maar fysiek weer iets minder is. Ondanks dat staat hij op het lijstje van Real. Barrios speelde afgelopen zomer drie wedstrijden met Colombia op het WK in Rusland.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws