'Tottenham waagt tweede poging om Eriksen uit handen Real en PSG te houden'

'Tottenham waagt tweede poging om Eriksen uit handen Real en PSG te houden'

28-10-2018 14:40
11

Tottenham Hotspur is opnieuw in gesprek met het management van Christian Eriksen. Spurs wil het contract van de Deense spelmaker dolgraag openbreken en verlengen, weet The Sun. Een eerdere poging om een akkoord te bereiken, liep op niets uit. 

Eriksen (26) is sinds de zomer van 2013 actief bij Tottenham. Hij heeft nog een contract tot medio 2020 en verdient naar verluidt een slordige 80.000 euro per week. Volgens The Sun wil Eriksen minimaal het dubbele gaan verdienen. Spurs vindt die eis behoorlijk gortig.

Om die reden liepen de eerste onderhandelingen tussen beide partijen op niets uit. Nu waagt Tottenham alsnog een poging om de voormalig Ajacied langer aan zich te binden. Eerder slaagde Spurs erin om Harry Kane langer aan de club te vinden. Sterspeler Dele Alli zou daarnaast bijna akkoord zijn over een nieuwe verbintenis. 

Op de achtergrond speelt ondertussen belangstelling uit het buitenland mee, weet The Sun. Met name Real Madrid en Paris Saint-Germain zouden een oogje hebben op Eriksen. Bij die topclubs kan de middenvelder een veelvoud verdienen van wat Spurs hem kan bieden.