Van der Heijden: 'Klopt, daar dacht ik ook aan en dat gaf wel een beetje moed'

Van der Heijden: 'Klopt, daar dacht ik ook aan en dat gaf wel een beetje moed'

28-10-2018 18:34
34

De gedachten van Jan-Arie van der Heijden gingen tijdens de Klassieker terug naar vorig jaar, toen Feyenoord tegen PSV óók in een topwedstrijd met tien man kwam te staan. Dat laat hij weten aan VoetbalPrimeur.

Feyenoord ging toen met 1-0 onderuit, maar tikte PSV ondanks de rode kaart voor Steven Berghuis van de mat. "Klopt, daar dacht ik ook aan in de wedstrijd. Dat gaf ook wel een beetje moed, maar tegen tien man weet je dat het moeilijk wordt", vertelt Van der Heijden aan deze website. "Voor een overwinning hadden we elf man moeten hebben."

Wedden

Meer odds

De Feyenoord-verdediger stelt dat het tot de rode kaart wél goed in elkaar zat bij Feyenoord. "De eerste tien minuten verliepen zoals we wilden. We hadden een aantal goede combinaties, zetten druk vooruit, waren sterk aan de bal en gaven bijna niks weg. Dat wilden we uitbouwen, maar het strijdplan kon snel de prullenbak in."

Check hieronder het volledige interview met Van der Heijden, die ook praat over Jeremiah St. Juste en de kansen van Feyenoord op de landstitel.