'Veel pech' en nul goals voor Ajax-huurling Cassierra: 'Ongelukkig in m'n acties'

'Veel pech' en nul goals voor Ajax-huurling Cassierra: 'Ongelukkig in m'n acties'

29-10-2018 10:22
22

De fans van FC Groningen hebben de 'ware' Mateo Cassierra nog niet gezien. De Colombiaanse spits zegt dat zelf in gesprek met het Dagblad van het Noorden. Cassierra, dit seizoen door Groningen gehuurd van Ajax, speelde zaterdag een ongelukkige wedstrijd tegen PSV. 

Na vijf duels namens zijn tijdelijke club wacht de 21-jarige aanvaller nog op zijn eerste goal in het groen-wit. "Ik was ongelukkig met mijn acties, maar mentaal zit het gelukkig wel goed bij mij. Ik steek lekker in mijn vel en kan de knop gemakkelijk omzetten naar vrijdag, als we bij Excelsior opnieuw voor een goed resultaat zullen strijden", zegt hij.

De 'ware' Cassierra moet zich nog laten zien, wil de huurling graag benadrukken. "Ik heb tot dusver gewoon veel pech gehad. Drie dagen voor de competitie begon, raakte ik geblesseerd. Vervolgens speelde ik twee, drie wedstrijden en ging het opnieuw mis. Nu ben ik eindelijk fit en gaat het pas beginnen voor mij. Ik wil iedere minuut meepakken en zal het beste geven dat ik in me heb."