Emotioneel eerbetoon Schmeichel aan Leicester-eigenaar: 'Gaat om zoveel meer'

Emotioneel eerbetoon Schmeichel aan Leicester-eigenaar: 'Gaat om zoveel meer'

29-10-2018 14:48
10

Kasper Schmeichel, doelman van Leicester City, heeft met een persoonlijk statement zijn gevoelens omtrent de dood van clubeigenaar Vichai Srivaddhanaprabha onder woorden proberen te brengen. De Deense keeper kan nog steeds niet geloven wat er is gebeurd.

Op zijn Twitter-account deelde Schmeichel een emotionele tekst, waarin hij het woord richt tot Srivaddhanaprabha. 'Het is moeilijk om onder woorden te brengen hoeveel jij voor de club en de stad Leicester hebt betekend. We weten allemaal van de investering die jij en je familie hebben gedaan in deze club, maar dit gaat om zoveel meer.' Ook Jamie Vardy liet via Twitter van zich horen. 'Voor mij ben je een legende.'

Dinsdag zou Leicester City in het toernooi om de League Cup een wedstrijd spelen tegen Southampton. Die wedstrijd is tot nader orde uitgesteld. Ook het treffen tussen de beloftenteams van The Foxes en Feyenoord, die voor de Premier League International Cup gespeeld zou worden, wordt verzet. Srivaddhanaprabha kwam zaterdag om het leven bij een helikoptercrash in de buurt van het stadion. Ook de vier andere inzittenden vonden de dood.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie