'Iedereen roept dat nu, ik begrijp het, maar Dumfries heeft óók zwaktes'

'Iedereen roept dat nu, ik begrijp het, maar Dumfries heeft óók zwaktes'

29-10-2018 16:15
32

Telegraaf-journalist Valentijn Driessen raakt steeds meer onder de indruk van Denzel Dumfries. Zaterdagavond bezorgde de 22-jarige rechtsback zijn club PSV hoogstpersoonlijk drie punten bij FC Groningen met een treffer in de slotfase. 

"De rush van Denzel Dumfries, dat is mijn moment van de week", aldus Driessen voor de camera van Telegraaf TV"Een geweldige rush, daar valt niets op af te dingen. Er valt wél van alles af te dingen op het spel van FC Groningen. Er wordt heel goedkoop balverlies geleden, acht mensen staan voor de bal... De eerste stapt blind in, de tweede ook. En Sergio Padt houdt z'n benen open. Dramatisch verdedigd."

"Niets ten nadele van Dumfries natuurlijk, die een geweldige ontwikkeling doormaakt bij PSV", vervolgt hij. "Iedereen roept dat nu, en dat begrijp ik ook wel, maar hij heeft óók zijn zwaktes. Tegen Tottenham Hotspur zagen we dat. Heung-min Son liet hem alle hoeken van het veld zien."

"En die eerste twintig minuten tegen Ajax natuurlijk, toen werd-ie door David Neres te kijk gezet. Maar aanvallend heeft-ie zo veel power."