Niét ingraven tegen ander Ajax: Natuurlijk komen we onder druk te staan

Niét ingraven tegen ander Ajax: "Natuurlijk komen we onder druk te staan"

30-10-2018 15:05
22

John Stegeman kijkt uit naar het bekerduel van zijn Go Ahead Eagles, woensdagavond tegen Ajax in de Johan Cruijff Arena. De trainer van de ploeg uit Deventer schat in dat zijn ploeg 'maar een paar procent kans heeft 'tegen de Amsterdammers, ongeacht wie er namens Ajax aan de aftrap verschijnen.

Ajax-trainer Erik ten Hag gaf aan dat hij een aantal andere spelers de kans gaat geven bij Ajax. "Ik geloof niet dat ze dan veel zwakker worden", vertelt Stegeman aan de Stentor. "Ajax zal heus niet wakker liggen van ons, want ze zijn de best voetballende ploeg van Nederland op dit moment. Wij hebben een heel goed elftal, maar ik weet ook wel dat de kans op winst maar een paar procent is. Maar voor die piepkleine kans gaan we wel."

Wedden

Meer odds

De koploper van de Keuken Kampioen Divisie zal zich in ieder geval niet gaan ingraven, zegt Stegeman. "Daar ben ik niet van. We gaan uit van onze kracht en zien waar dat toe leidt. We gaan wel wat kleine dingen veranderen, maar die laat ik nu nog even in het midden. Natuurlijk komen we onder druk te staan en onze handelingssnelheid zal omhoog moeten, maar we gaan ons zo positief mogelijk laten zien."