In het begin dacht ik: niet weer Feyenoord, hoe kan je nou weer Feyenoord loten?

"In het begin dacht ik: niet weer Feyenoord, hoe kan je nou weer Feyenoord loten?"

31-10-2018 13:52
36

Voor het derde opeenvolgende jaar treft ADO Den Haag Feyenoord in de KNVB Beker. Coach Alfons Groenendijk kijkt uit naar het affiche en denkt dat ADO een kans maakt tegen de Rotterdammers.

"Het is één van de zwaarste, maar ook één van de mooiste lotingen", aldus Groenendijk tegen Omroep West. "Er zijn wel eens momenten dat je zegt: dit is een goed moment. In de competitie hebben zij een tik gekregen door de nederlaag tegen Ajax in de race om kampioen te worden. Ze zijn ook uit Europa, dus dan weet je dat de beker als enige prijs overblijft. In dat opzicht is het voor Feyenoord de laatste kans om er nog iets van te maken. Ik neem aan dat zij volle bak zullen komen."

"In het begin dacht ik: niet weer Feyenoord, hoe kan je nou weer Feyenoord loten?", aldus de ADO-coach. "Er zijn zoveel andere clubs. Later werd dat gevoel anders.  Wij moeten maximaal zijn, om daar te presteren. Ik voel dat het kan.' 

ADO start in het duel tegen Feyenoord met keeper Robert Zwinkels onder de lat. De tweede keeper stond tijdens de eerste ronde van de beker tegen OJC Rosmalen ook in de basis. Verdediger Aaron Meijers keert terug van een schorsing.