Allach kiest voor vroeg vertrek bij Maccabi Haifa, Rutten volgt mogelijk snel

Allach kiest voor vroeg vertrek bij Maccabi Haifa, Rutten volgt mogelijk snel

Gepubliceerd: woensdag 31 oktober 2018 om 18:26wo 31-10-2018 om 18:26

Mo Allach is met onmiddellijke ingang vertrokken als technisch directeur van Maccabi Haifa. De Israëlische club meldt dat woensdag via de officiële kanalen. Mogelijk volgt Fred Rutten snel.

Allach heeft volgens Maccabi Haifa vorige week donderdag een verzoek ingediend om zjin contract te ontbinden. De club tilde de beslissing over de competitiewedstrijd van afgelopen maandag tegen Hapoel Tel Aviv (1-2 zege) heen en ging woensdag akkoord met de wens van de technisch directeur.

"Het is geen gemakkelijk moment, maar dat is voetbal. Maccabi is een grote club en ik had de eer om hier te werken", reageert Allach op de clubsite. Hij was nog geen jaar in dienst van de Israëlische club. Begin november 2017 verliet hij Vitesse voor Maccabi Tel Aviv. Hij haalde Fred Rutten binnen als trainer en pikte onder meer Michiel Kramer afgelopen zomer op.

Rutten
Volgens De Telegraaf is het de verwachting dat Rutten snel ontslagen zal worden. Mocht dat gebeuren, dan heeft de technisch commissaris van FC Twente zijn handen vrij om meer te doen bij de club uit Enschede. Maccabi Haifa staat na acht speelronden op de achtste plaats in Israël.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws