Perez fileert PSV: Ik weet niet wie hem in godsnaam aangetrokken heeft?

Perez fileert PSV: "Ik weet niet wie hem in godsnaam aangetrokken heeft?"

31-10-2018 18:43
127

Kenneth Perez heeft dinsdagavond met ongeloof naar de bekerblamage van PSV tegen RKC Waalwijk (2-3) gekeken. Vier spelers sprongen er volgens hem in negatieve zin uit: Matthias Verreth, Aziz Behich, Dirk Abels en Hirving Lozano.

"Het kan natuurlijk dat je een slechte wedstrijd speelt als je met elf andere spelers speelt, maar het ging mis bij basisdingen. Daar schrok ik echt van", zegt Perez bij FOX Sports. "Die Verreth bijvoorbeeld. De steekpass die hij gaf op Donyell Malen zegt mij genoeg. Hij heeft geen creativiteit."

Dan is Behich aan de beurt. "Ik weet niet wie hem in godsnaam aangetrokken heeft?", vraagt de FOX-analist zich af. "Het zal de technische leiding wel zijn, want Van Bommel kent hem natuurlijk van Australië. Hij is echt heel erg matig. En dan had je ook nog Abels. Het is niet verboden om een bal vooruit te spelen."

"Maar weet je wie ik het ergste vond?", vervolgt Perez. "Lozano. Hij leek wel een botsauto toen hij erin kwam. Hij botste tegen alles en iedereen op, want hij wilde alles zelf doen. Het was by far niet het PSV dat we gewend zijn dit seizoen en daar heeft RKC heel goed gebruik van gemaakt."