NAC-back stelt fans gerust: 'Waren mensen die dachten dat ik weer geblesseerd was'

NAC-back stelt fans gerust: 'Waren mensen die dachten dat ik weer geblesseerd was'

01-11-2018 14:02
11

Pele van Anholt is op de weg terug. De rechtsback heeft goede hoop dat hij voor de winterstop weer minuten kan maken in het eerste elftal van NAC. En dat terwijl er even zorgen waren dat hij bij zijn rentree voor Jong NAC weer geblesseerd was geraakt.

In die wedstrijd deed Van Anholt maar een halfuurtje mee. "Ik hoorde alweer dat mensen dachten ik opnieuw geblesseerd was geraakt, omdat ik de 45 minuten niet heb vol gemaakt", vertelt hij aan BN De Stem. "Daarom wil ik helder zijn zodat er geen misverstanden zijn. Het was op kunstgras, een ondergrond waar ik normaal niet vaak op speel. Samen met de club is besloten om het rustig op te bouwen en te starten met een halfuur."

Van Anholt kende nog niet bepaald een gelukkige tijd bij NAC, waar hij dit jaar voor twee seizoenen tekende. Van Anholt richt zich nu op zijn rentree. Zijn komst is welkom, want NAC is in de Eredivisie verwikkeld in de strijd tegen degradatie. "Uit de testen blijkt dat ik er fysiek goed op sta, het mentale deel is bij mij sowieso geen probleem. Ik sluit niet uit dat ik voor de winterstop mijn rentree maak."