De Graafschap verrast en betrekt VI-verslaggever en oud-spits bij club

De Graafschap verrast en betrekt VI-verslaggever en oud-spits bij club

01-11-2018 16:58
19

De Graafschap heeft een klankbordgroep opgericht voor extra voetbalkennis binnen de club. Berry Powel, Freek Jansen en Joseph Wannet nemen plaats in het adviesorgaan.

Dat meldt De Graafschap. Powel, Jansen en Wannet gaan zich belangeloos en onbezoldigd inzetten voor de Doetinchemse club. Van het trio wordt feedback op besluiten en uitdagingen verwacht. Ook kunnen ze adviezen geven aan technisch manager Peter Hofstede en de raad van commissarissen.

De Graafschap was de afgelopen periode op zoek naar een commissaris die de technische portefeuille zou gaan beheren. De komst van Bert van Lingen ketste af en Jansen zegde af. Met Powel (oud-spits van De Graafschap), Jansen (verslaggever van Voetbal International en voormalig jeugdspeler) en Wannet (sportverzekeraar) lost de eredivisionist dat probleem nu op.

"De portefeuille voetbaltechnische zaken blijkt bijna niet door één persoon in te vullen. Daarom is dit klankbord ideaal: hierin nemen professionals plaats met een enorm breed palet aan expertise en precies dat hebben we als De Graafschap nodig", reageert voorzitter Martin Mos op de clubsite.