Drenthe verraste Sparta-selectie: Het was nergens in de media opgedoken

Drenthe verraste Sparta-selectie: "Het was nergens in de media opgedoken"

02-11-2018 11:46
30

Sparta-uitblinker Deroy Duarte prijst zich gelukkig met het feit dat hij Royston Drenthe tot zijn ploeggenoten kan rekenen. In de zomer stond de oud-speler van Feyenoord en Real Madrid plotseling op het trainingsveld in Rotterdam.

"Ik moet je eerlijk bekennen dat ik verrast was toen ik Royston op de eerste training zag", vertelt Duarte aan Voetbal International. "Het was nergens in de media opgedoken, hij was er ineens. Wat doet hij hier, dacht ik nog. Misschien een filmpje opnemen of zo."

Wedden

Meer odds

Drenthe was gestopt en moest van ver komen. "Ik had ook beelden van hem gezien waarop hij niet de fitste leek, haha. Het zegt heel veel over hem dat hij in zo'n korte tijd een belangrijke speler is geworden. Bizar knap, daar heb ik zeer veel bewondering voor."

Duarte is blij met de ervaring die afgelopen zomer is toegevoegd aan de Sparta-selectie. "Drenthe is veel met de jonge jongens bezig. Hij is ook van de straat, hij weet hoe hij ons moet benaderen en moet raken. Ik denk dat Drenthe ook best een vervelend mannetje is geweest, dat zijn wij jongelingen soms ook."