'PSV wacht al maanden op doorbraak; moeilijke zaakwaarnemer ligt dwars'

'PSV wacht al maanden op doorbraak; moeilijke zaakwaarnemer ligt dwars'

03-11-2018 07:35
51

PSV wil graag verlengen met Gastón Pereiro, maar zit in de wachtkamer. Manager Paco Casal ligt dwars en zorgt ervoor dat een deal nog op zich laat wachten.

Dat meldt het Eindhovens Dagblad. PSV is al maanden met het kamp van Pereiro in gesprek, maar Casal blijkt een taaie onderhandelaar. Daar maakte de club al kennis mee in 2015, toen Pereiro de stap naar Eindhoven maakte. Het Eindhovens Dagblad noemt Casal een 'onvoorspelbare onderhandelaar'. Nu is het opnieuw raak. Het is niet helemaal duidelijk waarom er nog geen akkoord is, maar Casal lijkt zich niet zomaar gewonnen te geven.

Het contract van Pereiro loopt nog anderhalf jaar door, waardoor PSV nog geen grote haast heeft. Het is voor de club wel belangrijk om tijdig te weten wat er met Pereiro gaat gebeuren. Als de Uruguyaan niet verlengt in Eindhoven, moet hij komende zomer in principe worden verkocht zodat PSV nog wat geld aan hem overhoudt. 'Lukt dat niet én volhardt Casal in zijn opstelling, dan dreigt een strop voor PSV', aldus het ED.

PSV hoopt naast Pereiro ook te verlengen met Jorrit Hendrix, Pablo Rosario en Donyell Malen. Rosario en Malen hebben Mino Raiola als zaakwaarnemer. PSV verwacht geen grote problemen. Hendrix wordt bijgestaan door Sports Entertainment Group (SEG), dat niet ingaat op vragen. Daardoor is er over zijn situatie niet veel bekend.