Willem II houdt open huis tegen Ajax: Hoeven hier niet afgeslacht te worden

Willem II houdt open huis tegen Ajax: "Hoeven hier niet afgeslacht te worden"

04-11-2018 07:08
16

Willem II begon zaterdagavond bijzonder gedurfd aan de uitwedstrijd tegen Ajax. De Tricolores hadden drie verdedigers opgesteld, maar werden aan het begin van de wedstrijd volledig overlopen en trainer Adrie Koster moest al vroeg wisselen om de schade te beperken.

De Zeeuw ruilde middenvelder Dries Saddiki in voor verdediger Thomas Meissner. "We hoeven hier niet afgeslacht te worden. Dus dan heeft het weinig zin om op dezelfde voet door te gaan. We gaven wel heel veel ruimte weg", reageerde Koster in gesprek met Omroep Brabant.

Wedden

Meer odds

De ervaren trainer wilde er tegen zijn oude club 'een echte wedstrijd' van maken. "Door vroeg druk te zetten, omdat je weet dat ze daar normaal gesproken problemen mee hebben. Maar ik denk dat we met een andere speelstijl, zoals we de tweede helft geëindigd zijn, ook niet gewonnen hadden."

Ajax stond binnen een half uur met 2-0 voor en leek op weg naar een monsterscore, maar haalde de voet al snel van het gaspedaal. "Complimenten voor de tweede helft die we afgeleverd hebben. Maar soms kom je een ploeg tegen die meer kwaliteit heeft dan wij", stelt Koster vast.