Van Peperstraten 'talisman' van NAC: Blijf maar komen dan alsjeblieft haha

Van Peperstraten 'talisman' van NAC: "Blijf maar komen dan alsjeblieft haha"

04-11-2018 07:28
11

NAC Breda verliet zaterdagavond de laatste plek in de Eredivise door een meer dan welkome 3-1 overwinning op Heracles Almelo. FOX Sports-presentator Toine van Peperstraten vermoedt dat dit te maken heeft met zijn aanwezigheid.

"Elke keer als ik er ben, pakken jullie punten", opent de 'talisman' van NAC met een knipoog zijn interview met aanvoerder Menno Koch. "Blijf maar komen dan alsjeblieft haha", reageert de centrale verdediger. Aan het einde van het interview laat Van Peperstraten weten dat hij ook aanwezig is bij de volgende wedstrijd van NAC, het uitduel met concurrent FC Emmen. "Nou, dan moet het helemaal goed komen", lacht Koch.

De NAC-captain kreeg ook vragen over de stevige overtreding van ploeggenoot Anouar Kali. De controleur gleed hard door op Heracles-topscorer Kristoffer Peterson, maar volgens Koch was er niet veel bijzonders aan de hand. "Volgens mij gleed hij op het moment weg. Het zag er misschien heftig uit, maar ik denk niet dat het zijn intentie was om een hele harde tackle te maken", vindt Koch.