Teleurstelling en verbazing in VVV-kamp: 'Iedereen vraagt zich dat af'

Teleurstelling en verbazing in VVV-kamp: 'Iedereen vraagt zich dat af'

04-11-2018 19:02
79

Het is onbegrijpelijk dat het in een toonaangevend stadion als De Kuip zó mis kan gaan met de lichtinstallatie. Dat zegt Stan Valckx, directeur voetbalzaken van VVV. De wedstrijd tussen Feyenoord en zijn club werd zondagmiddag al na één minuut gestaakt omdat de lichtmasten te kampen hadden met een storing. 

"Iedereen vraagt zich af hoe dit kan in zo'n groot stadion als De Kuip", aldus een teleurgestelde Valckx bij L1 Radio. Hij heeft een dergelijk voorval nooit eerder meegemaakt. Scheidsrechter Bas Nijhuis besloot de wedstrijd in De Kuip te staken nadat er na een halfuur oponthoud geen zicht was op een oplossing. "Toen er drie keer was gezegd dat er nog werd gehoopt dat de wedstrijd hervat kon worden, was die hoop uiteindelijk wel weg."

Opvallend genoeg baalde VVV-trainer Maurice Steijn ook om een andere reden van de staking. Hij zag z'n ploeg goed beginnen aan het duel. "We hadden een elftal op de been gebracht dat in de warming-up en in de eerste minuten een goede spirit liet zien. Dan is het extra vervelend dat het licht uitvalt."

Lees ook: Dikke streep door Feyenoord - VVV-Venlo: "Dit is de grootste nachtmerrie"