Nijhuis moet antwoord schuldig blijven: Of ik betaald word? Goede vraag

Nijhuis moet antwoord schuldig blijven: "Of ik betaald word? Goede vraag"

04-11-2018 20:12
18

Bas Nijhuis was zondag één van de hoofdrolspelers in De Kuip. Door het uitvallen van de lichtmasten moest de scheidsrechter het duel tussen Feyenoord en VVV-Venlo staken.

“We hebben gewacht, iets langer dan normaal. Zij kunnen niet met de oplossing komen, dus daarom moeten we de wedstrijd staken", verklaart Nijhuis aan FOX Sports. "Het wordt donkerder. We hebben gezegd: als er een oplossing is, dan wachten we. Maar het probleem is niet gevonden, dus we moeten de wedstrijd staken. De trainers balen natuurlijk. Ze wilden het liefst langer wachten."

Ook bij de NOS deed de scheidsrechter zijn zegje. "Of ik betaald word?", lacht hij. "Goede vraag. In het verleden waren daar wel regels over, maar ik heb geen idee eigenlijk. Maar het is ook het laatste waar ik mee bezig ben. Je ziet eerst de lichtmasten uitvallen en dan zie je direct alle supporters met lampjes komen. Dan moet je eigenlijk nog lachen, want het is geweldig hoe ze het oppakken. Ik dacht toen nog dat de lampen zo weer aan zouden gaan."

Lees ook: Overleg tussen KNVB, Feyenoord en VVV: inhaalduel op maandag geen optie