De Mos denkt aan 'sabotage' bij uitvallen lichten Feyenoord: Gebeurde toevallig

De Mos denkt aan 'sabotage' bij uitvallen lichten Feyenoord: "Gebeurde toevallig"

04-11-2018 21:34
71

Aad de Mos sluit niet uit dat er meer schuilgaat achter het uitvallen van de stadionlichten van De Kuip. Feyenoord - VVV-Venlo moest al na twee minuten worden gestaakt omdat er volgens de regels niet verder gespeeld mag worden zonder licht. 

De Mos vindt de situatie opmerkelijk. "Dit leek er wel een beetje op alsof het een kleine sabotage was", zegt De Mos bij Rondo van Ziggo Sport. Presentator Jack van Gelder vindt die uitspraak opvallend en zegt dat De Mos met zijn uitspraak 'een bom neerlegt'. De Mos legt uit: "Het gebeurde toevallig na twee minuten en daarna kwamen die spandoeken met: geen nieuwe kuip en we blijven in dit stadion."

Youri Mulder gaat niet met De Mos mee en haalt een uitspraak van stadiondirecteur Jan van Merwijk aan. "Ze vroegen de stadiondirecteur van Feyenoord ook of het toeval was. Hij zei dat er geen aanwijzingen waren voor wat dan ook."

De Mos: "Ik hoorde hem op de radio zeggen dat ze vandaag en morgen gingen zoeken naar de storing. Dan weten ze wat er met de draden is gebeurd. Ze konden het nu niet oplossen."

Bij Feyenoord waren ze na het uitvallen van de lichten druk bezig om de boel weer aan de praat te krijgen. "Het zag er ook een beetje knullig uit", zegt Mulder. "Ze waren met een telefoon wat aan het verlichten en waren met een schroevendraaier in een soort keukenkastje bezig om het licht weer aan te krijgen.