Pijnstillers voor Ajax-uitblinker: Ik heb meer problemen dan ooit tevoren

Pijnstillers voor Ajax-uitblinker: "Ik heb meer problemen dan ooit tevoren"

05-11-2018 08:34
32

André Onana is niet honderd procent fit. Dat laat de Ajax-doelman na de zege op Willem II weten aan de Volkskrant. Hij keept met pijnstillers.

Onana weet zich dankzij die hulpmiddelen en een intensieve behandeling staande te houden. "Ik heb meer problemen dan ooit tevoren. Mijn schouder, mijn knie", vertelt hij. "De pijn is onder controle. Ik moet mijn voorbereiding doen en opletten. Nee, we krijgen weinig rust. Het is mijn job."

Ajax kan Onana eigenlijk niet missen. In de laatste acht thuisduels incasseerde de Kameroense doelman welgeteld nul doelpunten. "We zijn goed in vorm. Niet alleen ik, het hele team. We verdedigen goed, we zijn sterker dan ooit. We zijn volwassen. "

Deze week reist Onana met Ajax af naar Lissabon, waar de Champions League-wedstrijd tegen Benfica op het programma staat. "Het enige dat we zeker weten is dat we de mogelijkheid hebben om ons te kwalificeren voor de volgende ronde, door te winnen. We gaan dus om te winnen. En uit zijn we sterk. Iedereen beseft dat we dit seizoen een mogelijkheid hebben om door te gaan."