Vrouwelijke streaker hoopt op herhaling: 'De Kuip? Als ze me vragen, doe ik het'

Vrouwelijke streaker hoopt op herhaling: 'De Kuip? Als ze me vragen, doe ik het'

Gepubliceerd: maandag 5 november 2018 om 17:43ma 05-11-2018 om 17:43

Het was het opvallendste moment tijdens de Tweede Divisie-wedstrijd tussen Rijnsburgse Boys en AFC: de Rotterdamse stripster Striptease Foxy liep naakt over het veld. Dat werd zo goed ontvangen, dat de 30-jarige stripster uit is op een herhaling.

De stripster bleek achteraf ingehuurd door supportersvereniging Kern Rijnsburgse Boys (HKRB). Een echte voetbalfan is ze dan ook niet. "Het was voor mij de eerste keer in mijn leven dat ik een voetbalwedstrijd heb bezocht. Ik heb vlak voordat ik op moest nog een stukje van de wedstrijd kunnen zien. Erg leuk om een keertje mee te maken. Ik zat op de tribune, in een lange warme jas", vertelt ze in gesprek met het Algemeen Dagblad.

In gesprek met het AD noemt de vrouw de actie 'zeker voor hethaling vatbaar'. Of ze de 'streakact' ook een keer zou willen doen in het stadion van Feyenoord? "Als ze me vragen, doe ik het."

Volgens een woordvoerder van Rijnsburgse Boys is de actie goed gevallen bij de club. "Iedereen - het publiek, de tegenstander en de scheidsrechter - moest lachen. Mooi toch? Beter dit dan voetbalsupporters die hun club met wangedrag in diskrediet brengen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws