UEFA neemt een kijkje op omgeploegd Wembley-veld: Spurs-PSV gaat door

UEFA neemt een kijkje op omgeploegd Wembley-veld: Spurs-PSV gaat door

05-11-2018 18:42
60

De UEFA ziet geen reden om de Champions League-wedstrijd tussen Tottenham Hotspur en PSV van dinsdagavond te verplaatsen, meldt Sky Sports. De Europese voetbalbond heeft maandag het veld van het Wembley-stadion geïnspecteerd en heeft groen licht gegeven voor de wedstrijd.

De staat van de grasmat heeft de afgelopen week voor veel discussie gezorgd. Het nationale stadion van Engeland, waar Tottenham speelt zolang het nieuw te bouwen stadion van The Spurs nog niet af is, was op zaterdag 27 oktober het decor van een American football-wedstrijd. Twee dagen daarna stond de Premier League-kraker tussen Tottenham en Manchester City op de rol: deze moest op een half omgeploegd veld worden afgewerkt.

Een week later lijkt de conditie van de grasmat niet bepaald verbeterd en is de American football-belijning her en der nog steeds zichtbaar. De UEFA vindt echter dat het veld goed genoeg is om op te voetballen. PSV zal maandagavond een training afwerken op Wembley en zal dinsdag om 21.00 uur aftrappen tegen Tottenham.