Update: Wenger doet vermeende rentree in topvoetbal af als 'fake news'

Update: Wenger doet vermeende rentree in topvoetbal af als 'fake news'

06-11-2018 21:38
26

Arsène Wenger gaat binnenkort zijn rentree maken in het profvoetbal, beweert France Football maandagmiddag. Le Professeur moet naar verluidt de opvolger worden van AC Milan-trainer Gennaro Gattuso.

De veertigjarige Gattuso heeft AC Milan naar een voorlopige vierde plek in de Serie A geleid, maar volgens France Football nemen de ambitieuze eigenaars van de club daar geen genoegen mee. De Amerikanen Paul en Gordon Singer, vertegenwoordigers van investeringsfonds Elliot Management Corporation, lijken meer te zien in Wenger. Hoewel Gattuso nog steeds onder contract staat in San Siro, is er naar verluidt al sprake van een akkoord tussen Wenger en AC Milan.

De 69-jarige Wenger zit sinds afgelopen zomer zonder club nadat hij 22 (!) jaar lang de leiding had over Arsenal. De Fransman liet echter weten dat hij voorlopig niet wil denken aan een voetbalseizoen. Wenger kan in Milaan herenigd worden met directeur technisch directeur Ivan Gazidis, die ook een verleden heeft bij Arsenal.

Update 6/11, 21.38 uur: Arsène Wenger doet de berichten dat hij de nieuwe trainer van AC Milan wordt af als 'fake news'. "Als ik ergens zou tekenen, zal ik het je zeggen. Maar het is verkeerde informatie", laat de Fransman weten aan beIN Sports.