Jong Achilles slikt tegen Cambuur voor derde keer (!) dit seizoen dubbele cijfers

Jong Achilles slikt tegen Cambuur voor derde keer (!) dit seizoen dubbele cijfers

06-11-2018 08:18
13

Het beloftenteam van Achilles '29 heeft maandagavond opnieuw een stevige nederlaag moeten slikken. Jong SC Cambuur kwam op bezoek in Groesbeek en ging met een 0-10 (!) overwinning terug naar Leeuwarden.

De beloften van Cambuur kregen geen versterking van spelers uit het eerste elftal, maar beleefden desondanks een probleemloze avond op Sportpark De Heikant. Bij rust stond het al 0-5 door treffers van Oege Sietse van Lingen, Rutger Etten, Stanley Akoy, Safouane Ahidar en een eigen doelpunt van de thuisploeg, die over een wedstrijdselectie van slechts vijftien man beschikte.

Na rust liep de ploeg van trainer Dennis van der Ree uit naar de dubbele cijfers. Van Lingen en Akoy maakten hun tweede van de avond en ook Robin Maulun, Alex Bangura en Achraf Akhamrane deden een duit in het zakje.

Het is voor de beloften van Achilles '29 alweer de derde nederlaag met dubbele cijfers van dit seizoen. Eerder dit seizoen was Jong FC Emmen te sterk met 11-0 en won Jong De Graafschap met 10-0 van de Groesbekers.