'James is er klaar mee en smeekt Mendes om terugkeer naar Real Madrid'

'James is er klaar mee en smeekt Mendes om terugkeer naar Real Madrid'

Gepubliceerd: dinsdag 6 november 2018 om 11:20di 06-11-2018 om 11:20

James Rodriguez heeft het hélemaal niet meer naar zijn in Duitsland. Dat meldt het Spaanse ABC. De Colombiaan van Bayern München zou zaakwaarnemer Jorge Mendes aan het werk hebben gezet.

Bayern München is slecht aan het seizoen begonnen en Rodriguez heeft geen basisplaats onder trainer Niko Kovac. Het leidt tot grote onvrede bij de Colombiaan, die geen perspectief ziet in Duitsland. Hij heeft Mendes 'gesmeekt' om hem terug te brengen naar Real Madrid, meldt ABC.

Rodriguez speelt sinds de zomer van 2017 op huurbasis bij Bayern, dat hem voor twee jaar huurt van Real Madrid en een optie tot koop heeft van 42 miljoen euro . Mendes heeft nog vier maanden om de aanvallende middenvelder weer naar binnen te praten in Madrid. Het liefst zou Rodriguez al in januari terug willen keren.

Een maand geleden was het ook al onrustig rond Rodriguez. Hij kreeg in de Champions League-wedstrijd tegen Ajax (1-1) slechts een half uur speeltijd en zou na afloop woest zijn vertrokken uit de Allianz Arena. Het roulatiesysteem van trainer Kovac bevalt hem naar verluidt voor geen meter.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws